Hyrja

Rreth Nesh

Produktet

Procesi Përfitimet Cmimet

Kontakt

 

për gatime në të cilat vaji i ullirit nuk duhet të ngrohet, si për shembull në sallata.

Vaj Ulliri Organik Ekstra i Virgjër

Ngjyra: E verdhë e artë në jeshile të lehtë.
Aroma: Ulli me erë barishtore.
Shija: Pak i hidhur dhe djegës. Aciditeti: Jo më shumë se 0.4%. Ruajtja: Këshillohet larg burimeve të nxehtësisë dhe dritës.

 

në katalogun e 100 vajrave më të mirë në botë. Në vitin 2009 fiton cmimin e parë si vaji më i mirë ekstra i virgjër në Shqiperi.


 

vitaminat A, D, E dhe K.
• Stimulon krijimin e lëngut të tëmthit, i cili parandalon krijimin e gurëve në tëmth.
• Nxit rritjen e qelizave dhe ndihmon metabolizmin.

Vaji i ullirit është gjithashtu i dobishëm për lëkurën dhe flokët. Lëkura e thatë ose e dëmtuar nga dielli mund të bëhet më e lëmuar duke aplikuar në të vaj ulliri.

 

  2011 - Te gjitha te drejtat e rezervuara!
  Webmail